Thema 1

ik – mol – beer – an – lik – rik – kik – mik – mol – rol – bol – lol – mok – lok – kok – rok – beer keer – leer – meer

Thema 2

an – beer – mol – tom – ik – pen – meer – leer – kil – kip – kom – kop – tom – meel – les – jas – lok – tok – tom – ton – pan – ben – rik – leer

Thema 3

in voorbereiding

Thema 4

in voorbereiding

Thema 5

in voorbereiding

Thema 6

in voorbereiding

Thema 7

in voorbereiding

Thema 8

cijfer – citroen – cent – cirkel – carnaval – tractor – duif – koets – roei – touw – pauw – deur – kamp – kalm – lamp – pels – post – pols – worm – wolk – zalf – zorg – tand – mals – ijs – kei – haai – kooi – roei – saai – smal – nest – werk – lamp – koets – tand – darm – deur – duif – durf – gans – haai – hark – mals – mand – nors – roei – touw

Thema 9

mus – musje – doos – doosje – taart – taartje – ach – lach – och – toch – zich – pech – tocht – bocht – zacht – wacht – nacht – acht – hij lacht – ik kocht – ik mocht – ik zocht – ik geeuw – de leeuw -kind – kindje – vis – visje – nieuw – kieuw

Thema 10

gevaar – geluid – beweeg – betaal – verkeer – vervoer – verhaal – vertel – verdriet – gelach – begrijp – besluit – plets – twaalf – vriend – vreemd – trots – plant – kerst – drinkt – laatst – durft – grootst – worst – stroom – spreek – straat – sproet – spruit – straat – langst – kortst – schrijf – schrap – herfst – schram

Thema 11

gevaar – geluid – getal -verkeer -vervoer -verhaal- ik beweeg – ik betaal – ik beleef – ik besluit – ik vertel – ik begrijp – vriend -plant -hij kruipt – vreemd – hij graaft – het breekt – hij zorgt – zij verft – een worst – kerst – hij drinkt – het laatst – stroom – straat – sproet – spreek – struik – spruit – ik kook – ik kookte – ik mis – ik miste – ik maak – ik maakte – ik boor – ik boorde – wij boorden – ik roer – ik roerde- wij roerden – mus – mussen – mug – muggen – mat – matten – pet – petten – pan – pannen – brug – bruggen – brandweerman – verkeersbord – kleurpotlood – roodkapje – zwembad – bushokje

Thema 12

aaien – angstig – appelsien – beren – bloempje – boeien – bolletje – bonen – buren – buurman – dagen – dertig – dooien – draaien – dragen – dromen – duimpje – duren